LTV de Dalle – PADEL

Welkom bij de padellessen voor Tennis- en Padelvereniging LTV de Dalle

Wij bieden trainingen aan voor alle leeftijden. Of je nu net begint met padel of al langere tijd actief bent en wat extra’s wil leren of alleen die ene slag wilt verbeteren. Iedereen kan zich ontwikkelen middels de professionele trainingen door onze gediplomeerde trainers.

Let op: om te kunnen trainen dien je lid te zijn van de vereniging. Ben je nog geen lid? Klik rechts op het logo voor de website van de vereniging. Hier vind je alle informatie over de vereniging en formulieren om je aan te melden.

Op dit moment bieden wij trainingen aan op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond. We zijn druk bezig met het zoeken naar een goede, gekwalificeerde trainer voor de overige dagen. Wellicht hebben we voor de uren in de ochtend en begin middag wel een oplossing. Informeer hiervoor via dalle@sportsteamtennis.nl.

 

Training voor junioren

Wij proberen voor de padellessen altijd groepen van 4 kinderen te maken en houden uiteraard rekening met de leeftijd en het niveau. Mocht je meerdere keren per week willen trainen, neem dan contact op.

Klik op een lestype voor meer informatie en direct inschrijven. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze lesvoorwaarden.

Training voor senioren (volwassenen)

Wij proberen voor de padellessen altijd groepen van 4 cursisten te maken en houden uiteraard rekening met de leeftijd en het niveau. Mocht je meerdere keren per week willen trainen, neem dan contact op.

Klik op een lestype voor meer informatie en direct inschrijven. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze lesvoorwaarden.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor het antwoordwink.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

De lessen voor junioren (t/m 18 jaar) zijn van maandag t/m vrijdag tussen 15.00 en 18.30 uur.

De lessen voor senioren (18 jaar en ouder) zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur en 18.00 en 23.00 uur.

Een les duurt gewoonlijk 50 minuten inclusief inslaan/uitslaan/warming-up/cooling-down.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd of de lestijd worden verkort.

Is betalen per incasso verplicht?

Nee, je mag ook "gewoon" het lesgeld per overboeking betalen. Maar omdat incasso voor ons administratief eenvoudiger af te handelen is en wij er dan minder tijd aan hoeven te besteden, krijg je als bedankje € 5 korting op het lesgeld. In de overzichten staat het lesgeld per incasso dus inclusief die korting. Geef je geen machtiging, dan betaal je € 5 meer. Als je op een lestype klikt, wordt dat bij de details onderaan aangegeven.

Wanneer moet ik betalen?

Wij streven ernaar om binnen twee weken na aanvang van de cursus de facturen te versturen en de bedoeling is dan dat je binnen twee weken betaalt.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Natuurlijk proberen wij iedereen te plaatsen, maar het komt voor dat op de gewenste dagen en tijden geen ruimte meer is in de groepen of dat het verschil in speelsterkte te groot is. Wij nemen dan contact op om alternatieven te bespreken.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals 's middags om 16.00 uur en 's avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze eigen APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Adres en route