Trainers

Bart van der Ploeg

Ik ben Bart van der Ploeg (1981) en ben, na in 2000 mijn KNLTB-A licentie en in 2001 mijn KNLTB-B licentie behaald te hebben, werkzaam geweest voor 2 tennisscholen. Daar heb ik vele jaren mijn enthousiasme voor de tennissport kunnen overbrengen op mijn leerlingen.

Ik besloot om in 2009 een eigen tennisschool te starten en werd eigenaar van Sports Team Tennis. Dit deed ik om een visie te ontwikkelen waar ik me als trainer helemaal in kan vinden. Het beste uit iedereen naar boven proberen te halen in combinatie met veel spelplezier. Ik wil graag iedereen de kans geven om te genieten van al het mooie wat deze sport met zich meebrengt. Daarnaast is het ook belangrijk dat de verenigingen waar les gegeven wordt de aandacht en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Want als het goed gaat met de verenigingen dan gaat het ook goed met de tennisschool.

In de tussentijd heb ik ook de applicatiecursussen Tenniskids 1, Tenniskids 2, Tenniskids 3, Rolstoeltennis, Biomechanica, Voetenwerk gevolgd. Daarnaast heb ik diverse trainersbijeenkomsten van de KNLTB en VNT (Vereniging Nederlandse Tennisleraren) bijgewoond. Ook in de toekomst zal ik alle kansen benutten om me zelf verder te ontwikkelen.

Sportieve groet,
Bart

Rolf Kanneworff

Hallo tennisliefhebbers,

Mijn naam is Rolf Kanneworff en tennis speelt ik al sinds 7-jarige leeftijd een grote rol in mijn leven. Zelf begonnen bij TV Heerjan en heb via de Regiotraining Bart van der Ploeg leren kennen. Bij hem heb ik in 2010 mijn stage voor mijn A-licentie gelopen en in 2011 behaald via het CIOS in Goes.

Sinds 2017 geef ik les op TV Barendrecht en sinds 2019 geef ik met evenveel plezier les bij S.L.V. Schiedam.

Het verbeteren van tennisvaardigheden en plezier hebben in deze mooie sport voor alle leeftijden en niveaus staan voor mij hoog in het vaandel. Ik zie er naar uit om jullie op de baan te mogen ontmoeten!

Sportieve groet,
Rolf Kanneworff

Ilona van de Wetering

Hallo tennisliefhebbers,

Ik ben Ilona van de Wetering (1986) en sinds 2017 werkzaam bij Sports Team Tennis.

Vanaf 4 jaar door mijn broer in aanraking gekomen met tennis. In de jeugd bij Tennisbond Rotterdam en op een LOOT-school (VWO) gezeten.
In mijn jeugd heb ik nummer 7 van Nederland gestaan. Bij de senioren heb ik zondag gemengd eredivisie/ hoofdklasse en vele toernooien op hoog niveau gespeeld.

Tijdens mijn opleiding HBO-Pedagogiek heb ik de Tennisleraar A van de KNLTB behaald. Na mijn hbo-opleiding gewerkt bij jeugdzorg, gehandicaptenzorg en kinderopvang en daarnaast altijd tennisles gegeven.

Sinds 2017 ben ik volledig tennisles gaan geven. Wat is er mooier dan van mijn passie mijn beroep te maken?

Als lerares wil ik mijn enthousiasme en kennis aan mijn leerlingen geven zodat ze deze mooie sport kunnen beoefenen. Of je nu net begint, al een tijdje tennist, jong of oud; elke doelgroep heeft een andere benadering nodig.

Door het volgen van diverse cursussen vanuit de KNLTB blijf ik mezelf ontwikkelen.

Ik hoop jullie op de tennisbaan te zien!

Sportieve groet,
Ilona

Jaco Gouwen

Ha tennisliefhebber,

Leuk dat ik jou de komende periode les mag gaan geven. Met veel energie en plezier geef ik momenteel les op T.V. Barendrecht en Z.L.T.C. De Drie Heugels maar ik stel me graag nog aan je voor.

Ik ben Jaco Gouwen en tennis is van jongs af aan mijn grote passie. Mijn eerste tennisles kreeg ik op 6-jarige leeftijd en in mijn jeugd heb ik altijd selectietrainingen gevolgd en was zo ongeveer alle dagen van de week op de tennisbaan te vinden. Momenteel speel ik nog competitie op zaterdag in Rhoon 1e klasse heren bij L.T.C. Rhoon.

Als trainer geef ik graag les op alle niveaus en op de baan streef ik ernaar dat elke speler zich met plezier ontwikkelt.

Ik hoop jullie allemaal snel op de baan te ontvangen.

Sportieve groet,
Jaco Gouwen