Trainers

Bart van der Ploeg

Ik ben Bart van der Ploeg (1981) en ben, na in 2000 mijn KNLTB-A licentie en in 2001 mijn KNLTB-B licentie behaald te hebben, werkzaam geweest voor 2 tennisscholen. Daar heb ik vele jaren mijn enthousiasme voor de tennissport kunnen overbrengen op mijn leerlingen.

Ik besloot om in 2009 een eigen tennisschool te starten en werd eigenaar van Sports Team Tennis. Dit deed ik om een visie te ontwikkelen waar ik me als trainer helemaal in kan vinden. Het beste uit iedereen naar boven proberen te halen in combinatie met veel spelplezier. Ik wil graag iedereen de kans geven om te genieten van al het mooie wat deze sport met zich meebrengt. Daarnaast is het ook belangrijk dat de verenigingen waar les gegeven wordt de aandacht en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Want als het goed gaat met de verenigingen dan gaat het ook goed met de tennisschool.

In de tussentijd heb ik ook de applicatiecursussen Tenniskids 1, Tenniskids 2, Tenniskids 3, Rolstoeltennis, Biomechanica, Voetenwerk gevolgd. Daarnaast heb ik diverse trainersbijeenkomsten van de KNLTB en VNT (Vereniging Nederlandse Tennisleraren) bijgewoond. Ook in de toekomst zal ik alle kansen benutten om me zelf verder te ontwikkelen.

Sportieve groet,
Bart van der Ploeg

 

 

Rolf Kanneworff

Hallo tennisliefhebbers,

Mijn naam is Rolf Kanneworff en tennis speelt ik al sinds 7-jarige leeftijd een grote rol in mijn leven. Zelf begonnen bij TV Heerjan en heb via de Regiotraining Bart van der Ploeg leren kennen. Bij hem heb ik in 2010 mijn stage voor mijn A-licentie gelopen en in 2011 behaald via het CIOS in Goes.

Sinds 2017 geef ik les op TV Barendrecht en sinds 2019 geef ik met evenveel plezier les bij S.L.V. Schiedam.

Het verbeteren van tennisvaardigheden en plezier hebben in deze mooie sport voor alle leeftijden en niveaus staan voor mij hoog in het vaandel. Ik zie er naar uit om jullie op de baan te mogen ontmoeten!

Sportieve groet,
Rolf Kanneworff

Ilona van de Wetering

Hallo tennisliefhebbers,

Ik ben Ilona van de Wetering (1986) en sinds 2017 werkzaam bij Sports Team Tennis.

Vanaf 4 jaar door mijn broer in aanraking gekomen met tennis. In de jeugd bij Tennisbond Rotterdam en op een LOOT-school (VWO) gezeten.
In mijn jeugd heb ik nummer 7 van Nederland gestaan. Bij de senioren heb ik zondag gemengd eredivisie/ hoofdklasse en vele toernooien op hoog niveau gespeeld.

Tijdens mijn opleiding HBO-Pedagogiek heb ik de Tennisleraar A van de KNLTB behaald. Na mijn hbo-opleiding gewerkt bij jeugdzorg, gehandicaptenzorg en kinderopvang en daarnaast altijd tennisles gegeven.

Sinds 2017 ben ik volledig tennisles gaan geven. Wat is er mooier dan van mijn passie mijn beroep te maken?

Als lerares wil ik mijn enthousiasme en kennis aan mijn leerlingen geven zodat ze deze mooie sport kunnen beoefenen. Of je nu net begint, al een tijdje tennist, jong of oud; elke doelgroep heeft een andere benadering nodig.

Door het volgen van diverse cursussen vanuit de KNLTB blijf ik mezelf ontwikkelen.

Ik hoop jullie op de tennisbaan te zien!

Sportieve groet,
Ilona

Jaco Gouwen

Ha tennisliefhebber,

Leuk dat ik jou de komende periode les mag gaan geven. Met veel energie en plezier geef ik momenteel les op T.V. Barendrecht en Z.L.T.C. De Drie Heugels maar ik stel me graag nog aan je voor.

Ik ben Jaco Gouwen en tennis is van jongs af aan mijn grote passie. Mijn eerste tennisles kreeg ik op 6-jarige leeftijd en in mijn jeugd heb ik altijd selectietrainingen gevolgd en was zo ongeveer alle dagen van de week op de tennisbaan te vinden. Momenteel speel ik nog competitie op zaterdag in Rhoon 1e klasse heren bij L.T.C. Rhoon.

Als trainer geef ik graag les op alle niveaus en op de baan streef ik ernaar dat elke speler zich met plezier ontwikkelt.

Ik hoop jullie allemaal snel op de baan te ontvangen.

Sportieve groet,
Jaco Gouwen

Arthur Hamers

Ik ben Arthur Hamers, geboren in 1977 getrouwd en heb 2 kinderen.

Ik ben als kind begonnen met tennissen toen ik 7 jaar was daarnaast voetbalde ik ook. Met voetballen ben ik gestopt op de middelbare school en mij verder gericht op het tennissen. Ik speel nog steeds tenniscompetitie alleen helaas geen tijd meer voor toernooien. Ik heb van mijn hobby tennissen mijn beroep gemaakt en geef inmiddels al 25 jaar les met dezelfde gedrevenheid als in mijn beginjaren. Naast tennissen mag ik ook zwemles, squashles en skiles geven.
Ik heb het Cios in Goes gedaan waar ik mij gespecialiseerd heb in tennis.
A en B licentie.

Wat me boeit aan tennisles geven is mensen en kinderen zien verbeteren in de tennissport. Leerlingen weerstanden helpen overwinnen op technisch, tactisch, conditioneel en op mentaal vlak. Het is ook erg leuk om mensen te zien groeien in hun spel, doordat ze ook gaan vrij spelen competitie spelen en ook meedoen met activiteiten zoals toernooien.

Vanaf 1 Oktober ben ik op de banen van LTC Triomf om iedereen te helpen zijn spel te verbeteren en nog meer plezier te hebben op de baan.

Arthur Hamers
Telefoon: 0625087703
Mail: arthurhamers@sportsteamtennis.nl

Sandra Visser

Ik ben Sandra geboren op 5 oktober 1990 en ik kom uit Rotterdam.

Ik ben begonnen met tennissen toen ik 5 was. Na er een aantal jaar tussenuit geweest te zijn miste ik het spelletje toch te veel en heb ik op mijn 18e weer besloten te gaan tennissen en heb de A licentie behaald op de HALO.

Wat ik mooi vind aan het lesgeven is mijn passie en kennis voor tennis overdragen en anderen, of het nou kinderen, pubers of volwassenen zijn. Het leukste is gewoon om je leerlingen te zien groeien en beter zien worden.

Tel: 0681110773
Mail: sandravisser@sportsteamtennis.nl

Vladimir Duric

Ik ben geboren in 1979 en tennis sinds mijn zesde levensjaar, op mijn elfde ben ik Kroatisch jeugdkampioen tot 12 jaar geworden. Toen trainde ik samen met Ivan Ljubicic (huidige coach van Roger Federer). Van mijn twaalfde tot mijn zeventiende jaar groeide ik op in Duitsland waar ik in de Oberliga heb getennist.

Met twintig jaar begon ik als tennistrainer te werken in Kroatië, trainde en begeleidde ik een aantal Kroatische junior spelers op de itf junior tour, waarvan sommigen bij de top 10 van Kroatië behoorden. Daarnaast ben ik in Kroatië en Italië bij tenniscamps voor de voorbereiding van competitie teams werkzaam geweest. 

In 2008 heb ik mijn werkveld uitgebreid naar Nederland, naast mijn Kroatische trainerslicentie behaalde ik in 2010 ook de KNLTB licentie en werkte ik bij meerdere bekende tennisscholen en verenigingen.  

Ik sla nog steeds graag een balletje voor mijn plezier. Mijn actuele speelsterkte is 3 in enkel en 4 in de dubbel. Mijn internationale kennis en ervaring als trainer en speler wil ik nu graag overbrengen aan tennistalenten en recreanten bij Sports Team Tennis die nog meer plezier willen beleven in deze prachtige sport. 

Tot ziens op de tennisbaan!

Vladimir Duric

Tel: 0633889738
Mail: vladimirduric@sportsteamtennis.nl

Bregt van den Born

Mijn naam is Bregt van den Born. Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Zoetermeer.

Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen. In die tijd ging dat (helaas) nog met de gele bal. Gelukkig ging het me vrij redelijk af en had ik er veel plezier in.
Uiteindelijk werd ik behoorlijk fanatiek en stond iedere dag te tennissen (trainen, vrij spelen met vriendjes, of gewoon tegen de muur).

Op mijn 20e ben ik de A-cursus gaan doen, gewoon omdat de opleiding me leuk leek. Zo’n 5 jaar later ben ik bij “C.C.” in Dordrecht, daadwerkelijk begonnen met lesgeven. Na 1 seizoen was het me duidelijk. Ik wilde blijven trainen en ben toen gestart bij TV Bonaventura in Strijen. Na een paar jaar werd dat fulltime lesgeven door ook in Waddinxveen te gaan trainen. In die periode heb ik ook mijn B-licentie behaald.
De laatste anderhalf jaar geef ik met veel plezier training bij TV Pijnacker en bij Tenniscentrum Meerzicht in Zoetermeer.

Ik ben blij dat ik de kans krijg om voor Sports Team Tennis mijn kennis te delen en over te brengen op TV Heer Jan en ik verheug me erop om samen met de diverse commissies te gaan werken aan het tennisplezier van de leden van TV Heer Jan en hoop door mijn trainingen tevens het niveau te kunnen verbeteren van de leerlingen.

Tot binnenkort op het tennispark.

06-24994892
Mail: bregtvandenborn@sportsteamtennis.nl

Ernst Slegtenhorst

Hallo beste tennisliefhebbers,

Ik ben Ernst Slegtenhorst, geboren in 1976, en sta met veel plezier les te geven.

Er langzaam ingerold om vervolgens mijn A- en B-licentie te halen via de KNLTB. Ten tijde van de A-opleiding heb ik in Rotterdam de openbare PABO gedaan. Parttime voor de klas gestaan en fulltime op de baan lesgegeven. Op mijn zesde begonnen op Triomf in Bergschenhoek. Toen kwam TOEG in beeld waar ik lang competitie heb gespeeld op hoofdklasse niveau landelijk heren. Eigen speelsterkte was 3-3.

Na een tijd voor een tennisschool gewerkt te hebben, wilde ik me verder ontwikkelen en dat is gelukt op TC Schiebroek.

Wat me drijft om les te geven is dat ik mensen vooruit zie gaan. Of het kinderen zijn of volwassenen, hoog of lager niveau. Verbetering zien en plezier hebben in het spel. Dat vind ik heel belangrijk. En nu kom ik terecht in een nieuwe uitdaging. Aan de slag bij Sports Team Tennis op LTC Triomf.. Graag tot ziens op de baan!

Tel: 0640310171
Mail: ernstslegtenhorst@sportsteamtennis.nl