Tennis Vereniging Barendrecht

Welkom bij de tennislessen voor TV Barendrecht.

Wij bieden trainingen aan voor alle leeftijden. Of je nu net begint met tennis of al langere tijd actief bent en wat extra’s wil leren of alleen die ene slag wilt verbeteren. Iedereen kan zich ontwikkelen middels de professionele trainingen door onze gediplomeerde trainers.

Let op: om te kunnen trainen dien je lid te zijn van de vereniging. Ben je nog geen lid? Klik rechts op het logo voor de website van de vereniging. Hier vind je alle informatie over de vereniging en formulieren om je aan te melden.

 

Training voor junioren

TV Barendrecht en Sports Team Tennis werken met Tenniskids. Dit is het tennisprogramma van de KNLTB voor kinderen tot en met 12 jaar. De kinderen worden geleidelijk bekend met de sport tennis. Op een leuke, speelse en actieve manier wordt de basis van het tennis aan de kinderen aangeboden. Vanaf 11 jaar kunnen de kinderen het volledige tennisspel gaan spelen en gaan ze mee in de stroming van de oudere kinderen. Voor meer informatie, bekijk onze speciale pagina over tenniskids.

Hieronder staan de mogelijke trainingen voor tenniskids (rood, oranje en groen) en junioren (geel) t/m 17 jaar. We streven ernaar om in groepen van maximaal 6 kinderen te trainen. Dit om het niveauverschil binnen een bepaalde groep te beperken. Ook streven we ernaar dat alle kinderen met leeftijdsgenoten zullen trainen. Zonodig passen we in onderling overleg de groepsgrootte aan. Het speelniveau zal wel leidend blijven. Mocht je meerdere keren per week willen trainen, neem dan contact op.

Klik op een lestype voor meer informatie en direct inschrijven. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze lesvoorwaarden.

Training voor senioren (volwassenen)

Voor volwassenen (vanaf 18 jaar) worden er trainingen aangeboden in kleine groepen en privé. Binnen deze cursussen komen alle slagen aan bod. Afhankelijk van de wensen van de cursisten kan er dieper in gegaan worden op specifieke slagen. Voor degene die echt de volledige aandacht van de trainer wil is het mogelijk om privé trainingen te volgen.

Hieronder staan de kosten voor trainingen voor volwassenen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de trainers besluiten om af te wijken van de genoemde groepsgrootte. De betreffende groepen zullen hierover vooraf geïnformeerd worden. Mocht u meerdere keren per week willen trainen, neem dan contact op.

Klik op een lestype voor meer informatie en direct inschrijven. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze lesvoorwaarden.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor het antwoordwink.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld per cursist. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

De lessen voor junioren (t/m 18 jaar) zijn van maandag t/m vrijdag tussen 15.00 en 18.30 uur.

De lessen voor senioren (18 jaar en ouder) zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur en 18.00 en 23.00 uur.

Een les duurt gewoonlijk 50 minuten inclusief inslaan/uitslaan/warming-up/cooling-down.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd of de lestijd worden verkort. Het kan zijn dat in het zomerseizoen bepaalde dagen minder lesweken omvat door dat er op die dag feestdagen vallen. De lesgelden worden dan ook naar rato aangepast.

Is betalen per incasso verplicht?

Nee, je mag ook "gewoon" het lesgeld per overboeking betalen. Maar omdat incasso voor ons administratief eenvoudiger af te handelen is en wij er dan minder tijd aan hoeven te besteden, krijg je als bedankje € 5 korting op het lesgeld. In de overzichten staat het lesgeld per incasso dus inclusief die korting. Geef je geen machtiging, dan betaal je € 5 meer. Als je op een lestype klikt, wordt dat bij de details onderaan aangegeven.

Wanneer moet ik betalen?

Wij streven ernaar om binnen twee weken na aanvang van de cursus de facturen te versturen en de bedoeling is dan dat je binnen twee weken betaalt.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Natuurlijk proberen wij iedereen te plaatsen, maar het komt voor dat op de gewenste dagen en tijden geen ruimte meer is in de groepen of dat het verschil in speelsterkte te groot is. Wij nemen dan contact op om alternatieven te bespreken.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals 's middags om 16.00 uur en 's avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze eigen APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Adres en route