Sports Team Tennis
Beverveen 357, 3205AE Spijkenisse
Telefoon: 06-14357728
info@sportsteamtennis.nl

MEDEDELING

Beste wensen voor 2023

Beste ,

Het team van Sports Team Tennis wil alle cursisten een goed, gezond en sportief 2023 toewensen!

Inmiddels is het alweer 3 maanden geleden dat Sports Team Tennis gestart is in de huidige uitgebreide vorm.

Het winterseizoen is op de helft en we zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor het komende zomerseizoen. Voor ons ook een moment om de afgelopen tijd te evalueren om u nog beter van dienst te kunnen zijn op én naast de baan.

Mails

We zijn erachter gekomen dat bij vooral cursisten met mailadressen van live, hotmail en gmail de mails/facturen niet of niet altijd aan komen. Soms heeft dat met de spamfilter te maken en komen onze mails in de ongewenste mail terecht. We verzoeken u daarom ook regelmatig uw spambox te checken en onze mails als “veilig” aan te merken. Houdt u er rekening mee dat wij met verschillende mailadressen werken.

Van onze kant zullen wij ook wat aanpassingen doen om het mailverkeer beter te doen verlopen. (Dit heeft bijv. te maken met het volume van de mails die wij in een keer sturen).

Binnenkort worden de inschrijfformulieren per mail naar u gestuurd. Mocht u voor 14 januari nog geen mail van ons hebben ontvangen, laat het ons dan weten.

Lidmaatschap van de vereniging

Helaas is het nog niet voor iedereen even duidelijk dat als men les volgt u ook lid dient te zijn van de vereniging waar u de lessen volgt. Dit staat los van uw inschrijving bij Sports Team Tennis en vice versa. U kunt op de betreffende clubsite het inschrijfformulier en bijbehorende contributie vinden. Mocht u er niet uit komen neem dan contact op met ons. Dan helpen wij u verder.

App

Heeft u onze Sports Team Tennis app al gedownload? Hierin kunt u naast algemene informatie, ook communicatie vinden m.b.t. inschrijvingen voor lessen en evenementen. Mocht u uw inloggevens kwijt zijn dan kunt u dat eenvoudig opvragen bij wachtwoord vergeten. Let wel op dat u hetzelfde mailadres als bij de aanmelding gebruikt.

Automatsiche incasso

We hebben gemerkt dat bij het voorgaande inschrijfformulier de mogelijkheid van automatische incasso met de bijbehorende korting bij veel cursisten te weinig opviel.

We hebben daarom besloten om voor het komend zomerseizoen het inschrijfformulier zo in te stellen dat er altijd een automatische incasso is. Als u een automatische incasso invult dient u dat voor ieder gezinslid/cursist apart in te vullen.

Heeft u afgelopen seizoen al een rekeningnummer ingevuld, dan hoeft u nu niets meer te doen. Was er nog geen rekeningnummer aan ons doorgegeven, dan zal u gevraagd worden om het nummer in te vullen. Dit hoeft slechts eenmalig aan ons te worden doorgegeven.

 

We hopen u volgende week weer allemaal gezond en wel te mogen verwelkomen tijden de lessen.

Met sportieve groet,

Trainersteam Sports Team Tennis

 

BELANGRIJK

  • OPT-IN/OPT-OUT: Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.
  • Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG): lees onze privacyvoorwaarden op de website.
  • Deze e-mail is persoonlijk! Stuur hem NOOIT door. Anders kan iemand anders uw persoonlijke gegevens zien, wijzigen en onder uw naam inschrijven.
  • Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties? Stuur dan een reply op deze e-mail.

© Sports Team Tennis – 6 januari 2023, 16:34.26