Bart van der Ploeg, eigenaar van Sports Team Tennis is door de KNLTB uitgeroepen tot trainer van het jaar 2020. Tevens werd Tennisvereniging Barendrecht (TVB) uitgeroepen tot vereniging van het jaar. Deze prestigieuze titels werden tijdens het jaarcongres, met bijna 1.000 online deelnemers (bestuurders en vrijwilligers) bekend gemaakt.

Algemeen directeur KNLTB Erik Poel reikte de zwarte tulp voor het congres al live uit op het Barendrechtse sportpark aan hoofdtrainer van TVB Bart van der Ploeg en TVB voorzitter Leon van der Wilk. Zij werden op TVB verrast met deze prijs, inclusief een cheque. Deze verkiezing wordt jaarlijks gehouden onder de ruim 2000 leraren en 1.650 aangesloten verenigingen.

We zijn er enorm trots op dat deze eer ons te beurt valt. We hebben laten zien dat we door een goede samenwerking de vereniging zelfs in moeilijk tijden gezond kunnen houden. Dit is ook door de KNLTB opgemerkt en die heeft ons uiteindelijk beloond met deze mooie ereprijzen.

Bart van der Ploeg dankt ook alle trainers die samen met hem dit mooie resultaat hebben neer gezet. Alleen samen kun je de plannen die je smeed ook daadwerkelijk realiseren.